Kivennapa

Metsapirtti

Loikkaa: valikkoon, hakuun

HUOM - HUOM - HUOM

  • Pidetään pieni tauko Kivennapa-osuuden kehittämisessä!!!
  • Olen luomassa kivennapa.fi -domainin alle omaa sivustoa.
  • Kerron täällä, kun se on käytettävissä.
  • Jatketaan sitten ihan oikeassa ympäristössä
  • Uskon, että saan sen käyttövalmiiksi parin päivän kuluessa.
  • Kalevi


Kivennapa oli pitäjä Kannaksella. Kivennapa sijaitsi vain 60 km:n päässä Pietarista Venäjän vastaisella rajalla. Se oli suurin Kannaksen rajakunnista, ja sillä oli myös pisin yhtenäinen raja Neuvostoliiton kanssa, 54 km. Kivennavan naapureina olivat etelässä Terijoki ja Uusikirkko, lännessä Kanneljärvi, pohjoisessa Muolaa ja Valkjärvi sekä koillisessa Rautu.

Kivennapa-Wikin kehittely on nyt aloitettu.

Toivomme, että itse kukin voisi tarjota tässä ympäristössä Kivennapaan liittyvää tietoutta.

Ensimmäisessä vaiheessa luodaan katsaus Kivennavan historiaan. Ensimmäiset sivut käsittelevät kyläkohtaisia tietoja käytettävissä olevien asiakirjojen pohjalta.

Nyt tämä osio näkyy Metsäpirtin Wikin alla, mutta siirrän sen tuota pikaa omaan ympäristöönsä, Kivennapa-Wikin alle.

Kun haluat käyttäjäksi, niin ota yhteys Kalevi Hyytiään. Saat häneltä käyttöoikeudet sivuston ylläpitoon.


Kivennavan kylät tulee olemaan keskeinen osa Kivennapa-Wikiä. Näistä kummastakin alla olevasta linkistä pääset jo tällä hetkellä kirjaamaan tietojasi, vaikka Kivennapa.fi-domainin alla olevaa Wiki-palvelua ei vielä ole perustettu. Tiedot siirtyvät täältä ylläpitäjän toimesta oman kotidomainin alle, kunhan nyt vain ehdimme sen toteuttaa. Jos haluat Wikiin jonkin puuttuvan aiheen, josta jo nyt sinulla on ajatuksia, niin avaa keskustelu siitä tämän sivun keskusteluosiossa. (Linkki vasemmassa ylänurkassa)

Sivuston rakenne elää toki kaikken aikaa kohti optimaalia. Kylien esittely ja niiden koostesivut tullaan toteutamaan aikakausittain. Näistä toteutuskuvioista käydään tässä toki keskustelua.


koostesivuja KivennapaWikiin

  • Kivennavan kylät HUOM Tämän vaihtoehtona olisi esimerkiksi pelkkä lista kylistä. Toimisi mahdollisesti yhtä hyvin. Onko lyhyellä esittelylauseella merkitystä? | Pekka 28. joulukuuta 2015 kello 05.08 (UTC)

Aiheesta muualla

Henkilökohtaiset työkalut